Lilleåskolen

Ved Lilleåskolen i Laurbjerg har vi tegnet en ny SFO bygning. Tilbygningen er en 2-plans bygning på 755 m²

Der har i disponeringen af bygningen været lagt vægt på sammenhængen mellem skole og SFO, således at de nye lokaler også tilfører skolen nye fleksible læringsmiljøer. Bygningen indeholder i stueplan hjemkundskabslokale og caféområde, toiletter, garderobe og depoter.
På 1. sal er indrettet grupperum og kontorer samt en klubdel med egen indgang for de store børn.

Hjemkundskabslokalet fungerer i skoletiden sammen med caféen som undervisningslokale. Om eftermiddagen fungerer lokalet som SFO´ens køkken. Sløjd, håndarbejde, billedkunst og hjemkundskab er samlede omkring skolens multisal således at der opstår et kreativt torv for leg og læring.

På skrænten mod idrætsbanerne er etableret en bred trappe hvor undervisningen fra de nærliggende hjemklasser trækker ud når vejret tillader det og der er lavet ny belægning mellem trappen og hjemklasserne.

Leave a Comment